Returnering og ombytning

Tak for dit køb online.

Vi håber du er tilfreds med dit køb. Hvis et produkt ikke passer eller lever op til dine forventninger, hjælper vi gerne.

For at returnere et køb skal dine varer opfylde følgende betingelser:

  1. Varer skal returneres inden for 14 dage
  2. Varer må ikke bæres, ændres eller vaskes
  3. Varer skal have alle originale tags vedhæftet
  4. Bemærk venligst: Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke
  5. Vedlæg venligst din ordrebekræftelse
  6. udskriv venligst en returformular og vedlæg den til din returordre.

Ved returnering eller ombytning bedes du sende dine varer til:

Legends lager
Kratholmvej 36
5260 Odense S
Danmark

Vores returpolitik giver dig ret til at returnere enhver vare indtil 14 dage efter du har modtaget din ordre. Hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere dine varer, bedes du returnere varen i samme stand, som du modtog den. Vi forbeholder os retten til at afvise enhver vare, hvis den er beskadiget eller på nogen måde ikke kan videresælges.

Alle returnerede varer må ikke bæres, ændres eller vaskes og skal have alle mærker påsat.

Ombytninger og krav

For at kunne betjene dig mest effektivt tilbyder vi ikke længere vareudveksling i traditionel forstand. Du får hurtigst den rigtige størrelse eller farve, hvis du blot afgiver en anden ordre. Når vi modtager din retur, krediterer vi din konto.

Alle handlede varer er omfattet af købeloven inklusiv to års reklamationsret. Garantien dækker ikke varer, der er en defekt på grund af skader, forkert brug, manglende vedligeholdelse eller normal slitage.

For eventuelle krav, bedes du kontakte os her.

Tilbagebetalinger

Din tilbagebetaling vil blive behandlet i den oprindelige betalingsform inden for 2 hverdage, så snart vi har modtaget dine varer på vores kontor. Du vil blive underrettet via e-mail til den adresse, der er angivet på din konto, når denne transaktion har fundet sted. Dit pengeinstitut kan kræve yderligere dage til at behandle og bogføre denne transaktion på din konto, når de har modtaget oplysningerne fra Legends.

Levering

Vi er ansvarlige for returneringsomkostninger, hvis vi har sendt en forkert eller defekt vare. Ellers er det for din egen regning.